* http://www.mamaskindjes.be Webshop met wasbare luiers en toebehoren, vervaardigd in artisanaal atelier in België. Volledig maatwerk en perfect afgewerkt.

* http://www.borstvoeding.com Kenniscentrum Borstvoeding, eerlijk over borstvoeding! Heel veel informatie samengesteld door lactatiekundigen en ervaren borstvoeding-moeders.

* http://www.borstvoeding.com/groeicurve Deze site wil voorzien in de behoefte van ouders om de groeigegevens van hun eigen kind te vergelijken met de standaard groeiwaarden voor borstgevoede én niet-borstgevoede kinderen die ontwikkels is door de World Health Organisation (WHO). Op deze site kan je de groeigegevens van jouw kind of kinderen invoeren.

U vindt hier alle informatie over de geschiedenis, de doelstellingen en de werking van de VBOV vzw.(Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen vzw)

* http://www.doulasite.be Het woord doula komt uit het Grieks en betekent letterlijk ‘dienende vrouw’. Een doula kan het best omschreven worden als een zwangerschaps- en/of bevallingscoach. Het is een ervaren, opgeleide vrouw die niet emotioneel betrokken is bij de geboorte en die aanstaande ouders als aanvulling op de medische zorg, praktisch en emotioneel begeleidt en ondersteunt tijdens de zwangerschap en de bevalling.

* www.ecobaby.be EcoBaby verdeelt de handgemaakte herbruikbare luiers en accessoires van Isabelle Uzeel onder het merk Mama’s & Kindjes. We zijn actief sinds 2009 en bieden toekomstige ouders de mogelijkheid aan om gebruik te maken van kwaliteitsvolle luiers die met de hand gemaakt worden. De luiers kunnen indien nodig ook op maat gemaakt worden. Naast onze luiers bieden wij ook nog verschillende handgemaakte accessoires en artisanale wasproducten aan. Onze luiers zijn volledig Belgisch! De wasproducten komen van net over de grens. Voor ons is het zeer belangrijk dat wij rechtstreeks van de producent afnemen (korte keten) en dat we onze producenten persoonlijk kennen.

* happyecobaby is een winkel in Tongeren waar het assortiment gaat van herbruikbare luiers tot ecologische babymeubels, speelgoed en andere baby producten. Er is een variëteit aan kledij, zowel voor mama’s die borstvoeding geven als kinderenkledij tot 8 jaar. Ecologische verzorgingsproducten voor de baby in allerlei soorten. Omdat de eigenaresse borstvoeding wil promoten heeft zij in haar winkel een hoek voorzien waar de mama’s de tijd krijgen om hun baby te voeden.

* http://borstvoeding.aardig.be De meest gestelde vragen over borstvoeding op een rijtje. Praktijkgerichte uitleg, handige tips en concrete oplossingen.